Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 -

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σήμερα ο Στέφανος ΧίοςΣτο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί σήμερα Τετάρτη ο Στέφανος Χίος.

Έχουμε να κάνουμε με μια πολιτική συμμορία οι οποίοι νομίζουν ότι στήνοντας τους δημοσιογράφους στο εκτελεστικό απόσπασμα θα μας φιμώσουν και θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Εμείς συνεχίζουμε πιο δυνατά υποβάλλαμε μήνυση και στον κύριο Σπίρτζη και στη γυναίκα του αν είναι μάγκες να έρθουν να την υπερασπιστούν στο δικαστήριο αλλά είναι κότες…

Ο Στέφανος Χίος παραπέμπεται σε σημερινή δικάσιμη για να εκδικαστεί η υπόθεση του στο αυτόφωρο μονομελές

Στο αυτόφωρο πλημμελειοδικείο αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Στέφανος Χίος ο οποίος συνελήφθη εχθές μετά από μήνυση του υπουργού Χρ. Σπίρτζη.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση και αφέθηκε ελεύθερος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Παύλο Σαράκη, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για τη μήνυση που υπέβαλε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος κατά του Χρήστου Σπίρτζη και της συζύγου του για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψεύδους καταμήνυσης.

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος συνελήφθη έξω από το σπίτι του από αστυνομικούς της ασφάλειας Αττικής μετά από μήνυση που υπέβαλλε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης. Ο υπουργός κατηγορούσε τον δημοσιογράφο για συκοφαντική δυσφήμιση, πληροφορία που επιβεβαίωνε και το makeleio.gr στο οποίο και εργάζεται.

Ο Σ. Χίος ισχυρίζεται ότι ο ίδιος δεν είναι ο συντάκτης του κειμένου για το οποίο τον κατηγορεί το ζευγάρι.