Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 -

Στην Ρόδο 3 ποδηλάτες συγκρούστηκαν με μηχανές της αστυνομίαςΣτο νοσοκομείο της Ρόδου διακομίσθηκαν σήμερα επτά συνολικά ποδηλάτες οι οποίοι τραυματίστηκαν στην περιοχή της Ψαροπούλας και στο Μανδράκι αντίστοιχα, λίγο πριν τον τερματισμό του ποδηλατικού αγώνα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» οι 3 από τους ποδηλάτες αυτοί τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση με μοτοσυκλέτα της αστυνομίας οι οποίες συνόδευαν την ποδηλατική πομπή, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στην περιοχή της Ψαροπούλας.

Οι άλλοι τέσσερις ποδηλάτες που διεκομίσθηκαν επίσης στο νοσοκομείο, τραυματίστηκαν στο Μανδράκι μετά από πτώση τους στο έδαφος. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση τους δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία αλλά δύο από αυτούς υπέστησαν κατάγματα.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η κινητοποιηση του ΕΚΑΒ το οποίο είχε σε επιφυλακή τρία ασθενοφορά στη διάρκεια των αγώνων, αλλά και των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού,  ήταν άμεση και αποτελεσματική.