Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

22 °C

Σήμερα, 16. Ιουλίου 2020

Στην Εισαγγελία Τιράνων ο πατέρας του ΚατσίφαΣύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, έλαβε κλήση από την Εισαγγελία Τιράνων ώστε να ενημερωθεί, από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, για την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με το θάνατο του παιδιού του.

Επιπλέον, ο κ. Κατσίφας αναμένεται να υποβάλλει ο ίδιος εγγράφως το αίτημα του για την παράδοση της σορού του γιου του προκειμένου να προχωρήσουν στην ταφή του.

Το πρωί, ο δικηγόρος της οικογένειας, Ευθύμης Ναυρίδης προσήλθε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας με σκοπό να ενημερώσει τον προϊστάμενο για τις νομικές ενέργειες που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Η υπόθεση έχει μπει στο «μικροσκόπιο» εισαγγελέα της Αθήνας μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας που είχε σχηματιστεί στα Ιωάννινα για το θάνατο του 35χρονου με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα αλλά και καταθέσεις συγγενών του που φέρονται να ενέχουν θέση μηνυτήριας αναφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία περιλαμβάνονται οι καταθέσεις της μητέρας και του πατέρα του Κ. Κατσίφα, η φωτοτυπία της ταυτότητας του από την οποία προκύπτει η ελληνική υπηκοότητά του και η κατάθεση ενός αστυνομικού.