Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 28χρονου Πακιστανού που συνελήφθη για αρπαγή ανηλίκου στα Πατήσια



Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 28χρονου υπηκόου Πακιστάν, ο οποίος συνελήφθη στις 30 Ιανουαρίου στα Πατήσια για αρπαγή ανηλίκου.


Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον (επ) ADNAN (ον) AQBAL του ZAFER και της AZARI , γεννηθέντα στις 1-1-1990 στo Πακιστάν.

Ο 28χρονος Πακιστανός συνελήφθη τις βραδινές ώρες της 30ής Ιανουαρίου, ο οποίος είχε απαγάγει ανήλικο δύο ημέρες πριν από την περιοχή του Σταθμού Λαρίσης. Μαζί με τον συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, τον οδήγησαν σε άγνωστη οικία, απαιτώντας από συγγενικά του πρόσωπα στο Πακιστάν, χρήματα, προκειμένου να τον απελευθερώσουν. 

Έπειτα από συνδυαστική αξιοποίηση των στοιχείων, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) μετέβησαν σε περιοχή των Πατησίων όπου εντόπισαν το παιδί δεμένο μέσα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας και άμεσα συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό συνεργών του, συνεχίζονται.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό την είσπραξη λύτρων, της εκβίασης τετελεσμένης και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση καθώς και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.