Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2026 -

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τον έδιωξαν και από τη δεύτερη δουλειά του



Σοκαρισμένο το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά την αποκάλυψη ότι ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, δημοσιοποίησε προσωπικές στιγμές σεξουαλικού περιεχομένου σε ιστοσελίδες, χωρίς τη θέληση της πρώην συντρόφου του.
Στην έναρξη μάλιστα της εκπομπής τη Δευτέρα, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας τους. «Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα… Τα έχουμε χαμένα. Είμαι σε σύγχυση και ο λόγος μου δεν θα είναι δομημένος. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι από εδώ και πέρα στο Ράδιο Αρβύλα. Σήμερα τηλεφώνησα στον Κωστάκη για να του υπενθυμίσω κάποια πράγματα κι εκείνος φαινόταν σαν κάτι σοβαρό να είχε συμβεί και δεν ήθελε να μου το πει… Υπήρχε στα social media ένα δημοσίευμα στο οποίο ο Στάθης ο Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι που δεν… Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το άκουσα. Κάτι που σαν άνθρωποι και σαν εκπομπή τα μισούμε και τα πολεμάμε τόσα χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Δυο μέρες, μετά θα λήξει η συνεργασία του και με έναν ακόμα σταθμό που συνεργαζόταν. Συγκεκριμένα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Rock Fm, με έδρα τη Λεμεσό της Κύπρου.
Να σημειωθεί πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καθημερινή εκπομπή στον συγκεκριμένο σταθμό τους τελευταίους μήνες.
Η ανακοίνωση
Η ομάδα του Rock Fm 89,2 σεβόμενη το ακροατήριο της θα ήθελε να ενημερώσει ότι η συνεργασία με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει διακοπεί και επίσημα καταδικάζοντας παράλληλα πράξεις που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου».