Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι ληστές που βασάνισαν και σκότωσαν φύλακα εταιρίας στον Κορυδαλλό - Ποιοι είναι οι αδίστακτοι δράστες



Απάνθρωπο έγκλημα με θύμα έναν 68χρονο, φύλακα σε γραφεία εταιρίας στον Κορυδαλλό, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Η δολοφονία είχε γίνει στις 17 Ιουνίου 2019, με δράστες δύο Ελληνες, ηλικίας 43 και 46 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Το θύμα είχε βρεθεί σοβαρά τραυματισμένο, μέσα στα γραφεία της εταιρείας, όπου εργαζόταν στον Κορυδαλλό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη νεκροψία-νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε συνεπεία ισχαιμίας του μυοκαρδίου απότοκου κακώσεων που προκλήθηκαν από ξυλοδαρμό.

Το θύμα είχε δεχθεί επίθεση από τους δύο άτομα, τα οποίοι είχαν εισέλθει στην εταιρεία με σκοπό την ληστεία. Οι δράστες αφού ακινητοποίησαν και έδεσαν τον 68χρονο, αφαίρεσαν εργαλεία που υπήρχαν στο χώρο και στη συνέχεια διέφυγαν.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα.

Οι δράστες είχαν κατά το παρελθόν κατηγορηθεί για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα, της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, ληστείας, κλοπής, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, οπλοφορίας, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και αντίστασης.