Σάββατο 02 Μαρτίου 2024 -

Το σποτ της ομάδας των 11 σε ελπιδοφόρο...ροζ φόντο - Aποκαλύπτεται το νέο όνομα το απόγευμα της ΔευτέραςSpot για τα αποκαλυπτήρια μετά τη «φόρτιση» της νέας ΚΟ της Αριστεράς ανέβασε στο facebook ο επικεφαλής Αλέξης Χαρίτσης.

Πρόκειται για ένα σποτ 11 δευτερολέπτων, σε ροζ φόντο, όπου τα μέλη της νέας ΚΟ που συστήνεται στα Αριστερά προαναγγέλλουν τα αποκαλυπτήρια του ονόματος μετά την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το σποτ που ανέβασε στο facebook ο Αλέξης Χαρίτσης

Το σπότ κλείνει με «LOADING» που παραπέμπει ευθέως σε λογισμικό, αλλά πολλοί βλέπουν ήδη και μια διάθεση περιπαικτική μετά τις αιχμές Κασσελάκη για όταν μετά την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησής τους έγραφε «φορτισμένοι για τη διάσπαση. Αφόρτιστοι για την ενότητα».

Οι 40ρηδες πάνε ένα βήμα πιο μπροστά δείχνουν ότι πλέον είναι φορτισμένοι για το επόμενο βήμα πέρα από την αυτόνομη κοινοβουλευτική τους παρουσία.

Σύσκεψη για να κλειδώσει το όνομα
Σε σύσκεψη σήμερα ή αύριο θα κλειδώσει το όνομα και οι χρεώσεις ενώ τη Δευτέρα στις επτά το απόγευμα θα τρεις ή τέσσερις παρεμβάσεις οι πρώην κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα θα δώσουν το στίγμα της νέας αρχής κάνοντας «UPLOADING» το νέο όνομα του κόμματος που για την ώρα θα έχει μόνο κοινοβουλευτική παρουσία.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/politiki/spot-tis-omadas-ton-11-gia-ti-nea-ko-...">Το σποτ της ομάδας των 11 σε ροζ φόντο -Aποκαλύπτεται το νέο όνομα το απόγευμα της Δευτέρας - iefimerida.gr</a></p>