Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Σπάει τη σιωπή της η εγγονή Τσοχατζόπουλου: «Ο παππούς Άκης…»



H εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο.
Ο λόγος για τη 16χρονη Κιάρα Τσοχατζοπούλου, η οποία το περασμένο Σάββατο περπάτησε στην πασαρέλα του fashion show του γνωστού σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια στο πλαίσιο του Athens Xclusive Designers Week.

H ξανθιά καλλονή έκλεψε την παράσταση όταν βγήκε στο catwalk, αφού περπάτησε σαν επαγγελματίας, ενώ με την εντυπωσιακή της φιγούρα ανέδειξε και το ασπρόμαυρο, ολόσωμο μαγιό του σχεδιαστή, κρατώντας μια ψάθα και φορώντας ένα καπέλο.

Ελάχιστα λεπτά μετά την επίδειξη, το ανερχόμενο μοντέλο μίλησε στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» για την εμπειρία της. «Είχα λίγο άγχος στην αρχή, γιατί ήταν η πρώτη μου φορά. Είχε πάρα πολύ κόσμο, περίπου 400 άτομα, και φοβόμουν μην πάει κάτι λάθος, καθώς ήθελα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να αναδείξω όσο περισσότερο μπορούσα το ρούχο του Βασίλη Ζούλια, που είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Ελληνες σχεδιαστές». Η Κιάρα είναι η κόρη του γνωστού επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της καταξιωμένης φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη, οι οποίοι, μάλιστα, ήταν στα παρασκήνια λίγο πριν ξεκινήσει η επίδειξη.

«Ημουν πολύ ευτυχισμένη που είχαν έρθει οι γονείς μου να με δουν. Είχαν έρθει και άλλοι από την οικογένειά μου. Ο πατέρας μου και η μητέρα μου μού έδωσαν δύναμη και θάρρος και ένιωσα άνετα μέχρι να περπατήσω στην πασαρέλα», είπε στα «Π» και συνεχίσε: «Είμαι 16 ετών και πηγαίνω Α’ Λυκείου. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το modeling σαν χόμπι και για να βγάζω χαρτζιλίκι. Μ’ αρέσει ο χώρος της μόδας και φροντίζω να ενημερώνομαι για τις νέες τάσεις. Αλλωστε, η μητέρα μου είναι φωτογράφος και φωτογραφίζομαι από μικρή ηλικία. Πολλές φορές μ’ έπαιρνε μαζί της σε επιδείξεις. Μάλιστα, μου έχει δείξει και πώς να φωτογραφίζω».

Η Κιάρα, αν και δεν έχει πάρει οριστικές επαγγελματικές αποφάσεις, μας εκμυστηρεύτηκε ότι της αρέσει πολύ η υποκριτική: «Μου αρέσει πολύ η ηθοποιία και θα ήθελα να σπουδάσω πάνω σε αυτό. Μ’ αρέσει γιατί μπορείς να εκφραστείς πιο ελεύθερα. Μπορείς να ενσαρκώσεις χαρακτήρες που ποτέ δεν φανταζόσουν. Μπορείς να δημιουργήσεις κάτι όμορφο και στη συνέχεια να είσαι υπερήφανος για αυτό».

Οσον αφορά τα χόμπι της, έχει πολλά, αφού είναι πολύ ταλαντούχα. «Τον ελεύθερο χρόνο μου μ’ αρέσει να χορεύω breakdance σε hip-hop ρυθμό. Ο χορός με κάνει να εκφράζομαι, δυναμώνω. Είναι όμορφο και “ξεσπάω” με αυτό. Μ’ αρέσει η μουσική. Χαλαρώνω, αφήνομαι και χορεύω. Επίσης, διαβάζω πολύ, ενώ μου δίνει η μητέρα μου τη φωτογραφική της μηχανή και τραβάω φωτογραφίες. Αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος να επενδύσεις τον ελεύθερο χρόνο σου».

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην πάει στον παππού της, Ακη Τσοχατζόπουλο, που τον λατρεύει και της λείπει πολύ. «Δυστυχώς δεν μπορώ να τον βλέπω γιατί είμαι ανήλικη. Οι σχέσεις μας ήταν καταπληκτικές. Τον αγαπάω και τον σκέφτομαι. Ρωτάω τον πατέρα μου αν είναι καλά. Τον περιμένω να βγει για να τον πάρω αγκαλίτσα. Θαυμάζω την προσωπικότητά του, τη δυναμικότητά του, την καλοσύνη του. Είναι ένας άνθρωπος δυναμικός, καλοσυνάτος και πάντα όποτε τον έβλεπα ήταν χαμογελαστός. Στενοχωριέμαι πολύ που όλα αυτά τα χρόνια δεν μπορώ να τον δω. Τον περιμένω να έρθει. Μου έχει κοστίσει πολύ που ο παππούς μου είναι στη φυλακή, γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα».