Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 -
Rain showers

18 °C

Σήμερα, 15. Ιουνίου 2021

Σοκάρει η νέα μαρτυρία για το θάνατο της 15χρονης Κωνσταντίνας - Ξεσπά η μητέρα τηςΣε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της Κωντσταντίνας Αναγνώστη που γύρισε στην Ελλάδα νεκρή και χωρίς τα ζωτικά της όργανα από ιατρείο των Αγίων Σαράντα.

Μετά τη σοκαριστική μαρτυρία που ανέφερε ότι η νεαρή κοπέλα είχε πάει σε κλινική της Αλβανίας για να κάνει έκτρωση, η μάνα και η αδερφή της ξεσπούν λέγοντας πως θα κινηθούν νομικά.

"Ηταν 4ων μηνών έγκυος και έκανε έκτρωση"

 «Ήταν 4 μηνών έγκυος , η μαμά συνάντησε η ίδια τη γυναικολόγο στους Αγίους Σαράντα. Αυτά που λέω αποδεικνύονται με ντοκουμέντα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Ντούε Πιέτρα, Πρόεδρος του Αλβανικού Συλλόγου δικηγόρων κατά της διαφθοράς.

Έκανε έκτρωση και έσβησε από υπερβολική δόση λιδοκαίνης. Αυτό υποστηρίζει η νέα μαρτυρία που έρχεται στο φως ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία η Κωνσταντίνα έσβησε μέσα σε ένα ταξί γυρνώντας από οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα.

Οργισμένη απάντηση

 «Δεν υπήρχε εγκυμοσύνη. Η αδερφή μου για τρεις μήνες ήταν σε μένα. Θα κινηθούμε νομικά γιατί για εμάς δεν βασίζονται κάπου αυτά που λέει» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η αδερφή της, με τη μάνα της 15χρονης να λέει:

«Μόνο φρίκη.Τρελάθηκα.Βγαίνουν αυτά τα λόγια , αυτές οι βαριές κουβέντες  με ψευδομάρτυρες να λένε για την κοπέλα μου ότι πήγε στην γυναικολόγο, ότι έκανε έκτρωση, δεν το δέχομαι. Τώρα να πεθάνω!»

 «Στείλαμε ιδιωτικό ντετέκτιβ στους Αγίους Σαράντα .Ξερίζωσαν τα όργανά της  και τα έβαλαν σε μια μαύρη σακούλα, τα έβγαλαν έξω από το νοσοκομείο  και τα φάγανε τα άγρια ζώα» δηλώνει ο Ντούε Πιέτρα, Πρόεδρος του Αλβανικού Συλλόγου δικηγόρων κατά της διαφθοράς.

«Τα όργανα του παιδιού είναι στα Τίρανα» επιμένει η αδερφή της.

Οι νέες καταγγελίες ερευνώνται και  υπόθεση φαίνεται να έχει πάει στον Άρειο πάγο των Τιράνων.