Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 -
Μέτριο

14 °C

Σήμερα, 17. Οκτωβρίου 2021

Σοκ στη Λαμία: Μαρκίζα κτιρίου έπεσε δίπλα σε έναν 20χρονοΠαραλίγο τραγωδία στο κέντρο της Λαμίας όταν τμήμα μαρκίζας κτιρίου έπεσε από ψηλά, δίπλα σε έναν 20χρονο που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας. Οι σοβάδες από την μαρκίζα έπεσαν σε ώρα αιχμής, γύρω στις 6:30′ το απόγευμα της Παρασκευής, με τα καταστήματα ανοιχτά σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Χατζοπούλου, στην πάνω πλευρά της πλατείας.

 


 

Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες

Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport ένας 20χρονος, που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο, γλίτωσε στο τσακ, αφού η μαρκίζα που κατέρρευσε «έσκασε» ακριβώς δίπλα του.

 


 

 

«Από θαύμα γλίτωσε το παιδί. Ήταν πολύ τυχερός ο νεαρός όπως και όλοι μας που κυκλοφορούμε εδώ. Υπάρχουν και άλλα ετοιμόρροπα κομμάτια τα οποία πρέπει να ξηλωθούν άμεσα για να μην θρηνήσουμε θύματα. Απ’ ό,τι γνωρίζω οι ιδιοκτήτες του κτιρίου έχουν ενημερωθεί και πρέπει να ενεργήσουν πριν γίνει κανένα κακό….», είπε ένας από τους επαγγελματίες της πλατείας. Στο σημείο έφτασε μετά από λίγο η αστυνομία, η οποία τοποθέτησε κορδέλες.