Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Σκοτώθηκε μπροστά στην 10χρονη κόρη της η Κωνσταντίνα - Το μήνυμα του συντρόφου της



Η ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στις 01-09-2015 το βράδυ στο Δήλεσι και συκλονίζει όλη την Εύβοια. Η Χαλκιδέα τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Τσαλαπάτη έχασε την ζωή της σε φρικτό τροχαίο με το αυτοκίνητο της. Στο ΙΧ επέβαινε και η 10χρονη κόρη της, η οποία μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Το τραγικό γεγονός έγινε ακριβώς στις 22:50 το βράδυ της Τρίτης στη Λεωφόρο Δηλεσίου. Κάτω από άγνωστες συνθήκες η άτυχη κοπέλα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό της ανήλικης κόρης της.

Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Η είδηση του θανάτου της 34χρονης έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη πόλη της Χαλκίδας, αλλά και στην Παραλία Αυλίδας που διέμενε όλα αυτά τα χρόνια.

Τραγικές φιγούρες οι στενοί συγγενείς και ο αρραβωνιαστικός της που δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τον τραγικό χαμό της.

Με λίγα λόγια που προκαλούν συγκίνηση την αποχαιρέτησε ο σύντροφος της και μουσικός στο επάγγελμα, Δ. Παπαθανασίου,γράφοντας τα εξής: "Αποχαιρετώ την μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου το παρεάκι μου, την παντοτινή μου, το κουκουβαγακι μου!!!! ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα!!! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!!!"

Η Κωνσταντίνα Τσαλαπάτη - Παππά ασχολείτο επαγγελματικά με το τραγούδι και εμφανιζόταν ζωντανά σε μαγαζιά της Χαλκίδας και της Βοιωτίας.