Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 -

Σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογηθεί στον πατέρα του...Θύμα ληστείας δήλωσε πως έπεσε ένας 28χρονος Λαμιώτης, ωστόσο η ιστορία του δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα...

Αγνωστοι τον πλησίασαν, τον χτύπησαν στο κεφάλι με άγνωστο-αιχμηρό αντικείμενο και του πήραν περίπου 700 ευρώ από την τσέπη της ζακέτας του, όπως υποστήριξε.

Αμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας που άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση προκειμένου να συλλάβουν τους δράστες. Ωστόσο, οι αρχές κατάλαβαν εξ αρχής πως κάτι δεν πήγαινε καλά και αυτό αποδείχθηκε τη Δευτέρα μόλις άνοιξε το υποκατάστημα της τράπεζας.

Πραγματοποιήθηκε έρευνα στο ταμείο και αποδείχτηκε πως ο 28χρονος δεν είχε προβεί σε ανάληψη χρημάτων.

Ετσι, τον κάλεσαν στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και άρχισαν να του απευθύνουν ερωτήματα για την υπόθεση. Μετά από... πολύωρες συνομιλίες ομολόγησε πως σκηνοθέτησε τη ληστεία προκειμένου να δικαιολογήσει τα χρήματα στον πατέρα του.

Τέλος, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση ενώ η υπόθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης μετά το σκηνοθετικό του κόλπο που δεν του βγήκε όπως θα ήθελε.