Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Σήμερα το απόγευμα η πρώτη ομιλία Τζιτζικώστα στην Αθήνα



Πλέον οι υποψήφιοι για την προεδρία μπαίνουν στη μάχη της ουσίας, των θέσεων, των ιδεών, των προτάσεων για την επόμενη μέρα του κόμματος.

Σε αυτή τη λογική, λοιπόν, ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας πραγματοποιεί σήμερα την πρώτη πολιτική ομιλία του στην Αθήνα, σε έναν εναλλακτικό μουσικό πολυχώρο. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας επέλεξε ακριβώς ένα χώρο σε μια περιοχή της Αθήνας που βρίσκεται σε προοπτική  αναγέννησης και μια σε διαδικασία "ανανέωσης".

Από το Gazi Hall (Ιερά Οδός 7-13), στον Κεραμεικό, σήμερα στις 6 το απόγευμα, ο 37χρονος υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας θα ξεδιπλώσει το όραμά του για τη Νέα Δημοκρατία της επόμενης ημέρας.

Μέσα από την ομιλία του θα καταθέσει τις απόψεις του για το πολιτικό και ιδεολογικό στίγμα που πρέπει να έχει η Νέα Δημοκρατία, ώστε να ξαναγίνει ένα σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα ξεδιπλώσει τις προτάσεις του για τη νέα οργανωτική δομή της Νέας Δημοκρατίας και τη δημιουργία «σύγχρονων δομών επικοινωνίας του κόμματος με τους πολίτες». Ενέργειες που θα την καταστήσουν ξανά ικανή να επικοινωνήσει αποτελεσματικά με τα μέλη της και με την κοινωνία, να ξαναβρεί το συνδετικό κρίκο για να ενώσει το χτες με το σήμερα και το αύριο της Κεντροδεξιάς στην Ελλάδα.