Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 -

Σφοδρή επίθεση Παναγούλη στον ΠρωθυπουργόΣε μία σκληρή δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook προχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης, εκτοξεύοντας «πυρά» κατά του πρωθυπουργού.

Με αφορμή τη μαύρη επέτειο από την επιβολή της δικτατορίας, την 21η  Απριλίου του 1967, ο κ. Παναγούλης σημειώνει πως «από την ξενόφερτη χούντα των συνταγματαρχών περάσαμε στην οικονομική ΧΟΥΝΤΑ της αυτοαποκαλούμενης κυβέρνησης της Αριστεράς και του αρχηγού της κ. Τσίπρα».
 
Ολόκληρη η δήλωση Παναγούλη:
 «49 χρόνια μετά το Πραξικόπημα και 42 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας η χώρα μας βρίσκεται σε μεγάλα αδιέξοδα. Δυστυχώς οι αιματηροί αγώνες εναντίον της Δικτατορίας όχι μόνο δεν δικαιώθηκαν, αλλά καλείται ο Ελληνικός Λαός, για μια ακόμη φορά, να αγωνισθεί και να κερδίσει ξανά όλα όσα έχασε από το 2010 έως σήμερα. Καλείται να απαλλαγεί οριστικά και αμετάκλητα από τα ξενόφερτα μνημόνια της καταστροφής και της εξαθλίωσης. Δυστυχώς, αυτή τη φορά, η δικτατορία των οικονομικών κερδοσκόπων έχει συμμαχήσει με κυβέρνηση που επιμένει να αυτοχρίζεται «Αριστερή», που, με τις ευλογίες του αρχηγού της, αποτελείται στη μεγάλη της πλειοψηφία από Αλεξιπτωτιστές και Μπουκαδόρους, και την οποία ο Ελληνικός Λαός δεν πρόκειται να συγχωρήσει. Επιβάλλεται να αγωνιστούμε όλοι για κοινωνική δικαιοσύνη και για το χαμένο κράτος δικαίου. Πρέπει να δοθεί μαζική λαϊκή απάντηση, γιατί από την ξενόφερτη Χούντα των Συνταγματαρχών περάσαμε στην οικονομική ΧΟΥΝΤΑ της αυτοαποκαλούμενης κυβέρνησης της Αριστεράς και του αρχηγού της κ. Τσίπρα».