Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Σαλαμίνα: Νέο επεισόδιο με τον «νταή» γείτονα – Απείλησε γυναίκα ότι θα την κρεμάσει



Τον απόλυτο εφιάλτη ζουν κάτοικοι σε γειτονιά της Σαλαμίνας, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με απειλές και επιθέσεις από γείτονά τους, ο οποίος φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα. Ο συγκεκριμένος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά περιστατικά που γεννούν τον τρόμο στους υπόλοιπους.

Ο «νταής» της γειτονιάς, τους έχει επιτεθεί ουκ ολίγες φορές, τους έχει απειλήσει με όπλο και έχει χειροδικήσει. Μάλιστα σε μια περίπτωση,  έφτιαξε μία θηλιά έξω από το σπίτι του και φώναζε «όλοι από εδώ θα περάσετε, θα σας κρεμάσω όλους».

Οι κάτοικοι δηλώνουν ότι φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους, και με αίτησή τους, ζήτησαν από την αστυνομία να παρέμβει, ώστε να δει τον γείτονά τους, κάποιος ειδικός.

«Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε»

Στη εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» μίλησαν η κάτοικος της γειτονιάς κ. Κατερίνα αλλά και ο δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, για την υπόθεση.

«Το βιώνουμε με πολύ φόβο και χωρίς καμία βοήθεια. Ο δήμαρχος ενημερώθηκε χθες. Εγώ τον γνώριζα τον άνθρωπο αυτόν και τώρα δεν με αναγνωρίζει. Χθες με απειλούσε πως θα με σκοτώσει. Κυκλοφορεί με ένα λοστό, έχει κρεμάσει μία κρεμάλα έξω από το σπίτι του. Μας θωρεί εχθρούς και φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε», είπε η κάτοικος.

«Χθες ενημερώθηκα για την υπόθεση. Τον Αύγουστο ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε συλληφθεί. Στις 30 του μήνα έγινε πάλι ένα σκηνικό, σχηματίστηκε η δικογραφία αλλά δεν βρέθηκε», είπε αρχικά.

Το περιστατικό, όπως είπε η γειτόνισσα, ήταν πως ο άνθρωπος αυτός μπήκε σε ένα σπίτι με λοστό και απείλησε μία άλλη γειτόνισσά του. Όπως είπε, η αστυνομία ήρθε αλλά δεν έγινε τίποτα καθώς δεν τον βρήκε.

«Χθες έλαβαν εισαγγελική παραγγελία για να διαταχθεί η ακούσια νοσηλεία του και βρισκόμαστε στο στάδιο να δοθούν καταθέσεις. Εμείς σαν Δήμος εάν δεν έχουμε κάποια ενημέρωση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας», είπε ο δήμαρχος.