Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μαντλίν



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι πιθανό ο Νο1 ύποπτος να μη σχετίζεται με την εξαφάνιση του παιδιού και τελικά όλα να έγιναω από δυο Ρώσους

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γερμανός παιδόφιλος Κρίστιαν Μπρούκνερ, ο οποίος εδώ και κάποια χρόνια θεωρούταν ο κύριος ύποπτος είναι πιθανόν να μην έχει καμία σχέση με την εξαφάνισή της.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μήνες, η γερμανική αστυνομία πιστεύει πως ο 44χρονος Γερμανός, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή, είναι ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν, ενώ έκανε διακοπές στην Πορτογαλία στις 3 Μαΐου 2007.

Οι έρευνες δε φαίνεται, ωστόσο, να οδηγούν σε συγκεκριμένα στοιχεία που θα μπορούσαν να «δέσουν» την υπόθεση, σύμφωνα με τη βρετανική «Sun».

Την ίδια ώρα, μια τηλεοπτική εκπομπή της γερμανικής τηλεόρασης, η οποία ασχολείται με εξαφανίσεις, αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως πιθανότατα η Μαντλίν δεν απήχθη από τον Μπρίκνερ, όπως όλοι πιστεύουν αλλά από δυο... Ρώσους.

Για τους δυο συγκεκριμένους μυστηριώδεις Ρώσους, η συγκεκριμένη εκπομπή επικαλείται νέες μαρτυρίες τις οποίες έχει παραδώσει στην αστυνομία, αλλά δεν υπάρχει άλλο στοιχείο, το οποίο να έχει διαρρεύσει, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sun».

 

Αυτή τη στιγμή ο Μπρίκνερ βρίσκεται στις φυλακές του Μπράουνσβαϊγκ για διακίνηση ναρκωτικών και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος την ίδια ώρα που οι εισαγγελικές Αρχές αναζητούν το παραμικρό στοιχείο για να τον «δέσουν» με την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Η Μαντλίν Μακάν εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 από το θέρετρο Πράια Ντα Λουζ του Αλγκάρβε της Πορτογαλίας και από τότε έχει ξεκινήσει μια παγκόσμια έρευνα για να εντοπιστούν τα ίχνη της.