Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Πύργος: Συγκλονίζει η αυτοκτονία πατέρα - Τον βρήκαν νεκρό οι δυο του κόρες - Εξηγήσεις στο τελευταίο σημείωμα!



Μια αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22-07-2019) στην περιοχή του Πύργου. Ένας 76χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το πιο τραγικό σημείο της υπόθεσης είναι πως – σύμφωνα με πληροφορίες – νεκρό τον εντόπισαν στο κτήμα του στο Κολίρι, οι δύο του κόρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο 76χρονος είχε φύγει από το σπίτι του γύρω στις πέντε το απόγευμα ενημερώνοντας τις κόρες του πως θα μεταβεί στο χωράφι του στο Κολίρι να ποτίσει τα δέντρα του.

Οι ώρες πέρασαν και μόλις σκοτείνιασε, αφού δεν είχε επιστρέψει, οι κόρες του τον αναζήτησαν προς το κτήμα. Όταν έφτασαν εκεί βρέθηκαν μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα.

Ο πατέρας τους ήταν νεκρός, κρεμασμένος σε ένα δέντρο μέσα στο χωράφι του. Οι δύο γυναίκες προσπαθώντας να συνέλθουν από το αρχικό σοκ κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν πολύ δύσκολες, καθώς οι δύο του κόρες δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα είχαν συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές εντόπισαν σημείωμα που είχε αφήσει πίσω του ο αυτόχειρας, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας του.