Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ψυχολόγοι δίπλα στην 20χρονη που έζησε μια κόλαση στα χέρια του 52χρονου (Βίντεο)



Σοκάρουν όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς η νεαρή φοιτήτρια που έζησε τον εφιάλτη στο κολαστήριο της Δάφνης.

Η κοπέλα νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο Τζάνειο και οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για την ουσία που της έδινε ο δράστης ώστε να την κρατά αναίσθητη.

Ψυχολόγοι βοηθούν την κοπέλα να ξεπεράσει την περιπέτεια της στο κολαστήριο της Δάφνης, κι ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της είναι καλή. Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς η νεαρή γυναίκα φέρεται να είπε για τη γνωριμία της με τον κατηγορούμενο:

«Συμφώνησαν να πηγαίνει μία φορά την εβδομάδα για να του καθαρίζει το σπίτι κι εκείνος θα της έδινε 100 ευρώ το μήνα. Της είπε ότι ήταν σχεδόν τυφλός και γι' αυτό της ζήτησε όταν πηγαίνει να κάνει τις δουλειές να φοράει ένα στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα υποτίθεται από ειδικό ύφασμα, για να αντιλαμβάνεται την κίνησή της μέσα στο χώρο. Αρχικά αρνήθηκε αλλά αφού επέμεινε, το δέχθηκε».

Οι γονείς της που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό της είχαν εκφράσει την αντίθεση τους στην απόφαση της να δουλέψει στο σπίτι του 52χρονου. Όμως εκείνη επέμενε πως ήθελε να είναι οικονομικά ανεξάρτητη.

«Πήγε στο σπίτι του στη Δάφνη για να του ζητήσει 100 ευρώ που της χρωστούσε. Της είπε καθάρισε το σπίτι και θα της τα έδινε. Κάποια στιγμή ενώ ήταν στην κουζίνα, έπεσε πάνω της και της έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο.

Εκείνη προσπάθησε να αντισταθεί αλλά ήταν υπέρβαρος και δεν κατάφερε να ξεφύγει. Μετά έχασε τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε ήταν δεμένη. Φώναζε βοήθεια και της έλεγε σκάσε π….α. Αυτό έγινε πολλές φορές , έχανε τις αισθήσεις της και μόλις συνερχόταν και φώναζε, αυτός  την έβριζε».

Η ίδια ζητά την τιμωρία του ανθρώπου που της προκάλεσε τόσο πόνο.

«Θυμάται κάποια στιγμή όταν συνήλθε, αυτός ήταν πάνω της και αγκομαχούσε. Μετά πάλι έχασε τις αισθήσεις της .Μετά ήρθε η αστυνομία και το ασθενοφόρο και την έσωσαν .Δεν θυμάται κάτι άλλο τώρα, θέλει αυτός να μπει φυλακή γιατί τη βίασε».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η νεαρή γυναίκα θα παραμείνει στο νοσοκομείο όλη την εβδομάδα καθώς οι γιατροί περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να ανιχνευθεί η ουσία με την οποία την κρατούσε αναίσθητη.