Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Προβλήματα από τη συνεχή βροχόπτωση στα Χανιά – Ακυρώθηκαν πτήσεις



Προβλήματα έχει προκαλέσει η συνεχής βροχόπτωση στα Χανιά, κυρίως στο οδικό δίκτυο όπου η κίνηση των οχημάτων γίνεται με δυσκολία.

Συγκεκριμένα, έχει πλημμυρίσει το σημείο της εθνικής οδού στη γέφυρα του κόμβου του Βαμβακόπουλου όπου έχει λιμνάσει μεγάλος όγκος νερού, με αποτέλεσμα να "μείνει" στον δρόμο ένα αυτοκίνητο.

Να σημειωθεί πως κάθε φορά που βρέχει πολύ, στο συγκεκριμένο σημείο παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα.

Με δυσκολία επίσης διεξάγεται η κίνηση στη λεωφόρο Σούδας όπου έχουν δημιουργηθεί τεράστιες λακκούβες με νερά, ενώ μικρές κατολισθήσεις έχουν σημειωθεί στην περιοχή του Σταλού.

Προβλήματα υπάρχουν και σε προγραμματισμένες πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».  Λόγω αδυναμίας προσέγγισης του αεροσκάφους δεν πραγματοποιήθηκαν οι πτήσεις της Aegean από Αθήνα για Χανιά, η πτήση από Χανιά για Αθήνα ενώ μία ακόμα πτήση εξωτερικού, αν και προσέγγισε το «Δασκαλογιάννης» κατευθύνθηκε στη Ρόδο.

Στην περιοχή του αεροδρομίου Χανίων εκτός από την έντονη βροχόπτωση και τη χαμηλή νέφωση παρατηρούνται ριπές ανέμων μέχρι και 45 κόμβους.

Επίσης μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν και στο ηλεκτρικό δίκτυο με διακοπές στην ηλεκτροδότηση ακόμη και στο κέντρο της πόλης των Χανίων, κυρίως λόγω πτώσεων ασφαλειών.

Δείτε τις φωτο: