Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

13 °C

Σήμερα, 19. Οκτωβρίου 2021

Προφυλακιστέοι πατέρας και φίλοι για την ασέλγεια στο κορίτσι με νοητική στέρησηΣτη φυλακή θα οδηγηθεί ο 53χρονος, που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια της ανήλικης κόρης του με νοητική υστέρηση, καθώς και οι δύο «φίλοι–πελάτες» ηλικίας 59 και 60 ετών, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο προέβαιναν σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του κοριτσιού.

 

Ο Ανακριτής και ο Εισαγγελέας Λαμίας που χειρίστηκαν την υπόθεση, δεν πείσθηκαν από όσα υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι και διέταξαν την προφυλάκισή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση με τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 18χρονης σήμερα κοπέλας, φέρεται να έχει ξεκινήσει τουλάχιστον από το 2013, ωστόσο σε βάρος του πατέρα, ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος και διατηρεί παράλληλα και ιδιωτική επιχείρηση, έχουν προκύψει ένα σωρό ακόμη κατηγορίες σχετικά με τις συμπεριφορές του απέναντι και στα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του.

Ο 53χρονος πατέρας φέρεται να άφηνε την κόρη του με νοητική υστέρηση, στις ορέξεις... των φίλων του, οι οποίοι κάθε φορά άφηναν και κάποιο «χαρτζιλίκι».