Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Ποιά σχολεία στην Περιφέρεια θα μείνουν κλειστά αύριο λόγω κακοκαιρίας



Ήδη έχει ανακοινωθεί ότι θα έχουν κλειστά σχολεία πολλοί δήμοι στη βόρεια Ελλάδα, ενώ όσο προχωράει ο “Τηλέμαχος” αναμένεται να γίνουν αντίστοιχες ανακοινώσεις και από δήμους στις περιοχές της νότιας χώρας.

Ως τώρα έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι κλειστά τα σχολεία σε:

Κιλκίς
Βόλβη
Καστοριά
Φλώρινα
Λάρισα

Η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας ανακοίνωσε ότι δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία με έδρα τον δήμο Αλμυρού και τον δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Ιωάννινα
Δυτική Μακεδονία

Κλειστά θα είναι τα σχολεία την Τρίτη στις Σέρρες, την Καστοριά, τα Γρεβενά, το Αμύνταιο, την Εορδαία και τη Φλώρινα καθώς το δριμύ ψύχος αλλά και ο παγετός καθιστούν απαγορευτική την προσέλευση μαθητών και δασκάλων.

«Λουκέτο» θα μπει και στα σχολεία στο Κιλκίς και στους δήμους Βόλβης, Ωραιοκάστρου, Θερμαϊκού, Λαγκαδά του νομού Θεσσαλονίκης. Δεν θα ανοίξουν τα σχολεία στους δήμους Παρανεστίου, Κάτω Νευροκοπίου και Δοξάτου στην Δράμα, την Ορεστιάδα, το Σουφλί, το Διδυμότειχο και τη Σαμοθράκη.

Βοιωτία

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Καλλικρατικό Δήμο θα παραμείνουν κλειστά, λόγω του αναμενόμενου κύματος κακοκαιρίας. Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Φθιώτιδας, στις εξής δημοτικές κοινότητες: Δομοκός, Ξυνιάδα, Θεσσαλιώτιδα.

Κεφαλονιά και Ιθάκη

Την απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία την Τρίτη έλαβε και ο δήμος Άνδρου.

Ηλεία

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και σε πολλές περιοχές στην Αττική.