Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

Ποια είναι η γυναίκα που κατηγόρησε την Μπεκατώρου για τις αποκαλύψεις



 Η δημοσιογράφος Αρετή Αθανασίου ανάρτησε ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο στο Facebook για την πρόεδρο συλλόγου πρόληψης των γυναικών για την κακοποίηση η οποία σχολίασε την αποκάλυψη της Μπεκατώρου.

Διαβάστε εδώ:

Η συγκεκριμένη "κυρία" που υποδέχεται τον Μητσοτάκη στους αγρούς και τα λιβάδια του Θεσσαλικού κάμπου - τότε που μας τάιζε σανό καθισμένος πάνω σε δεμάτια σανού - ονομάζεται Λένα Αξιόγλου, είναι δικηγόρος και αποτυχήσασα υποψήφια της ΝΔ στην Λάρισα.

Με δυο λόγια αυτή η κυρία που είναι και πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης και Καταπολέμησης της Βίας κατά των Γυναικών στην Λάρισα, ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε την Σοφία Μπεκατώρου για τη στάση που κράτησε στον βιασμό της λέγοντας ότι:

«Οι κυρίες , αν δεν έχουν ευαρέσκεια, δεν μπαίνουν ποτέ στα δωμάτια μοναχικών ανδρών»! Γυναίκα, Πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης και Καταπολέμησης της Βίας κατά των γυναικών, κατηγορεί γυναίκα θύμα βιασμού, για τον βιασμό της. Και ύστερα αναρωτιέστε ακόμα κάποιοι γιατί δεν μίλησε τόσα χρόνια η Σοφία Μπεκατώρου. Η απάντηση είναι εδώ...