Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πήρε εξιτήριο η σύζυγος του αδικοχαμένου Υποπλοίαρχου Πανανά



Η σύζυγος του αδικοχαμένου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού Κωνσταντίνου Πανανά πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και κοντά της βρίσκονται όλοι!

 

Στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε o γυναικολόγος της Μαριάννας Ζαφείρη, φαίνεται η νεαρή μητέρα, ο αδερφός της Ιωάννης Ζαφείρης, η γιαγιά του μικρούλη που θα πάει το όνομα του πατέρα του και ο γιατρός που με τον δικό του τρόπο ευχήθηκε «Καλά Θρέμματα» στη μητέρα του μωρού.

12718245 913506178746752 833137085555625625 n

«Κι όμως, οι ήρωες, αυτοί που φυλάνε Θερμοπύλες, δεν θα μπορούσαν παρά μόνο με ήρωες να συνυπάρχουν, τους ήρωες της καθημερινότητας, η σύζυγος, η γιαγιά, ο παππούς, τα αδέρφια... είναι αυτοί που καλά θα κρύψουν μέσα στην ψυχή τους την θλίψη και τον πόνο ώστε με το βλέμμα τους, το χάδι τους, το χαμόγελό τους, να γαλουχήσουν τον μικρό Κωνσταντίνο, με τα ίδια ιδανικά που ο ήρωας πατέρας του, άπλωνε τα φτερά του.... Καλά θρέμματα Μαριάννα μου! Δημήτρης Κακαλέτρης!».

Να σας θυμίσουμε πώς η Μαριάννα γέννησε το μικρό της αγγελούδι στις 23/02 στις 12:00 στην Κλινική ΡΕΑ. Και τότε ο γυναικολόγος της είχε δημοσιεύσει ένα συγκινητικό μήνυμα.

Εμείς με τη σειρά μας θα ευχηθούμε «Καλά θρέμματα»  σε αυτή τη δυνατή μητέρα, κουράγιο και δύναμη. Τώρα ξεκινά ο μεγάλος αγώνας να σταθεί πλάι στα παιδιά της σαν «Μάνα» και «Πατέρας» μαζί!