Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πένθος για τον Αλέξανδρο Ρήγα - Έχασε τη μητέρα του



Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα Ευανθία τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες από φίλο της οικογένειας, η μητέρα του καλλιτέχνη εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα και λίγες ώρες μετά «έφυγε» από τη ζωή. 

Χθες, η οικογένεια, φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο, στο χωριό Κοπανάκι Μεσσηνίας, από όπου κατάγεται. Ο καλός του φίλος, δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης, μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα στα social media με ένα μήνυμα και φωτογραφίες που ανέβασε.

Αναλυτικά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Ο Αλέξανδρος (Ρήγας) έχασε την πιο…Ωραία Κυρία της ζωής του/ “έφυγε” χθες τα ξημερώματα η μαμά του Ευανθία που λάτρευε/ μετά από ένα έμφραγμα μπήκε στην εντατική και λίγες ώρες μετά έσβησε/ σήμερα της είπε το τελευταίο αντίο σε στενό κύκλο στο χωριό Κοπανάκι- τόπο καταγωγής του πατέρα του, που είχε αγαπήσει πολύ η μαμά του/ μεταξύ συγγενών και λίγων φίλων του αποχαιρέτησε τη τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής του, όπως είχε πει για εκείνη σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNN Greece/ από εκεί και τα δύο καρέ που “δανείστηκα” και που τα… λένε όλα για τη λατρεία που της είχε/ ήταν μία δύσκολη μέρα για τον αγαπημένο μου φίλο, μα είναι δυνατός/ όσο δυνατός μπορεί να είναι κάποιος μετά από μία τέτοια απώλεια/ ήταν δίπλα μου όταν έφυγε η μαμά μου κι ήμουν κι εγώ δίπλα του-όπως πάντα…».