Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

ΠΑΣΟΚ: Ανεύθυνο το σενάριο ρήξης- υπηρετεί εσωκομματικές σκοπιμότητες



«Παντελώς ανεύθυνο» που τρομάζει «την ελληνική κοινή γνώμη", χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ το σενάριο ρήξης της κυβέρνησης με τους δανειστές, με αφορμή και τις  δηλώσεις των Γ.Βαρουφάκη και Ευ.Τσακαλώτου.
Η Χαριλάου Τρικούπη, υπογραμμίζει ότι η σχετική συζήτηση "υπονομεύει  ακόμη μια φορά το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και τροφοδοτεί τα διεθνή ΜΜΕ με δημοσιεύματα για το ελληνικό κυβερνητικό αλαλούμ".

Το ΠΑΣΟΚ αναφέρεται εμμέσως και στις δηλώσεις Τσακαλώτου σήμερα το πρωί με τις οποίες  υποστήριξε ότι «σκοπίμως δημιουργούμε ασάφεια, για να ξέρουν ότι είμαστε έτοιμοι για ρήξη».

«Το παιδαριώδες σκεπτικό τους είναι πως άμα δεν μιλάς για ρήξη και δεν απειλείς τους συνομιλητές σου με το ενδεχόμενο αυτό, δεν κερδίζεις διαπραγματευτικά!», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να συμμαζέψει τα στελέχη του, στην περίπτωση που οι εν λόγω δηλώσεις αποτελούν ενδοκυβερνητική κριτική.

Το  ΠΑΣΟΚ κατηγορεί παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα ότι δίνει περισσότερη έμφαση στο εσωτερικό του ακροατήριο και τις δημοσκοπήσεις.