Δευτέρα 02 Αυγούστου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

31 °C

Σήμερα, 2. Αυγούστου 2021

Παρίστανε φίλη της και ζητούσε χρήματα. Εξαπάτησε 28χρονη μέσω facebookΜία φοβερή πλεκτάνη έστησε ένας 24χρονος στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εξαπατήσει φίλους και γνωστούς 31χρονης και να «φουσκώσει» τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκε από την επιστάμενη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας υπόθεση απάτης που διέπραξε 24χρονος, σε βάρος 28χρονης όπως αναφέρει το thestival.gr. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος παριστάνοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, αφού παραβίασε το λογαριασμό 31χρονης σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία αποτελεί φίλη της 28χρονης, τον Οκτώβριο του 2020 έπεισε την τελευταία, μέσω εφαρμογής διαδικτυακής επικοινωνίας ότι είναι η φίλη της και ότι χρειάζεται άμεσα οικονομική βοήθεια, με αποτέλεσμα η 28χρονη να μεταφέρει σε λογαριασμό του, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι ο 24χρονος είχε αποστείλει μηνύματα σε 150 επαφές της 31χρονης, μέσω της εφαρμογής διαδικτυακής επικοινωνίας, παριστάνοντας την και ζητώντας οικονομική βοήθεια.