Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος που επικρότησε την επίθεση στον Μπουτάρη



Την παραίτησή του υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Χρήστος Πασχαλίδης, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την τοποθέτησή του για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη.

Υπενθυμίζεται πως ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας με ανάρτησή του στα social media επικροτούσε την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

"Πήρε αυτό που του άξιζε, μπράβο στα παλικάρια. Σειρά να παίρνουν και οι βουλευτές προδότες" έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Πασχαλίδης.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σχόλιο αυτό του κ. Πασαλίδη, ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη και υπέβαλε την παραίτησή του.

Αναλυτικά η  επιστολή παραίτησης που έστειλε ο Χρήστος Πασαλίδης στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου:

"Σε σχέση με την χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με την επίθεση σε βάρος του κ. Μπουτάρη, θα ήθελα να διευκρινήσω τα εξής: Είχα δει δυστυχώς το βίντεο μόνο μέχρι το σημείο των αποδοκιμασιών. Σε καμμία περίπτωση δεν με εκφράζουν πράξεις βίας από όπου κι αν προέρχονται.

Μπορεί πολλοί από τους Έλληνες να είναι αγανακτισμένοι με όλα όσα συμβαίνουν στην οικονομία και τα εθνικά θέματα, σε καμμία περίπτωση όμως δεν αποτελούν άλλοθι και δικαιολογία σε πράξεις βίας.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω πάντα τις συνέπειες των πράξεων μου και να μην κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες.

Για τον λόγο αυτό υποβάλλω άμεσα την παραίτηση μου από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Καβαλας, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τους συνδημότες μου".