Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Παραδόθηκε αναρχικός για το όπλο στο σπίτι της 23χρονης



Το βράδυ της Τετάρτης παραδόθηκε στους αστυνομικούς γνωστός αναρχικός καθώς το σπίτι όπου έμενε η 23χρονη και βρέθηκε το όπλο είναι στο όνομά του.

Ο άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών θεωρείται από τους αναρχικούς της “παλιάς γενιάς” και είναι “γνώριμος” της Αστυνομίας, σύμφωνα με τον ελεύθερο τύπο.

Ένα πιστόλι εντοπίστηκε, μεταξύ άλλων, έπειτα από έρευνα της αστυνομίας, στο σπίτι της 23χρονης που συνελήφθη, μαζί με έναν 26χρονο, κατηγορούμενη για συμμετοχή στην επίθεση που σημειώθηκε από ομάδα ατόμων, χθες το απόγευμα, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, στο Κολωνάκι, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, εκτός από το πιστόλι, στο σπίτι της συλληφθείσας, στην περιοχή του Γκύζη, βρέθηκαν και 2 γεμιστήρες, 100 φυσίγγια των 9 mm, αλεξίσφαιρο γιλέκο, θήκη όπλου χειρός και 3 αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Mάλιστα, για τα ευρήματα που έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που ατύπως παρακολουθεί τις έρευνες.