Τετάρτη 06 Ιουλίου 2022 -

Πακιστανοί φυλάκισαν ομοεθνή τους και τον βασάνιζανΓια να διευθετήσουν τις οικονομικές διαφορές τους επισκέφθηκε την περασμένη Τρίτη ένας 36χρονος Πακιστανός πέντε ομοεθνείς του στην Ηλεία, αλλά εκείνοι τον κράτησαν φυλακισμένο και τον βασάνιζαν επί τρία μερόνυχτα.

Ένα παράπηγμα στην περιοχή Κώμη της Βουπρασίας έγινε κολαστήριο για τον άτυχο αλλοδαπό, που υπέμεινε άγριο ξυλοκόπημα ως το πρωί της Παρασκευής που κατάφερε να διαφύγει και να ζητήσει βοήθεια από αστυνομικούς του τμήματος Βάρδας! Στη συνέχεια, πήγε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας, για να περιποιηθούν τα τραύματά του οι γιατροί και να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν έναν 44χρονο Πακιστανό που είχε διαφορές με τον ομοεθνή του και τον κακοποίησε με την βοήθεια τεσσάρων ακόμη αλλοδαπών συνεργών του. Όλοι αναζητούνται για να συλληφθούν, ενώ ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας τους άσκησε δίωξη για παράνομη κατακράτηση και πρόκληση σωματικών βλαβών.