Δευτέρα 08 Μαρτίου 2021 -
Μερική συννεφιά

6 °C

Σήμερα, 8. Μαρτίου 2021

Το ωράριο των τραπεζών παραμονή Χριστουγέννων και ΠρωτοχρονιάςΚλειστές θα είναι για την εξυπηρέτηση του κοινού οι τράπεζες ορισμένες ημέρες μέσα στην εορταστική περίοδο.

Έτσι όσοι δεν πραγματοποιούν ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω e-banking ή αυτές δεν μπορούν να γίνουν από τα ATM πρέπει να σπεύσουν άμεσα στα τραπεζικά καταστήματα εφόσον κάτι επείγει.

Συνήθως αυτές τις ημέρες οι τράπεζες ήταν γεμάτες με κόσμο που έσπευσε να κλείσει φορολογικές υποχρεώσεις και κυρίως για να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία φέτος λόγω της πανδημίας έχουν πάρει παράταση μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Αναφορικά τώρα με τις τραπεζικές αργίες σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος οι τράπεζες θα είναι κλειστές τις εξής ημέρες:

- Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου (Χριστούγεννα)

- Παρασκευή 1 Ιανουαρίου (Πρωτοχρονιά)

- Τετάρτη 6 Ιανουαρίου (Θεοφάνια)
Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News - Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) τα καταστήματα των τραπεζών μελών της ΕΕΤ θα πραγματοποιούν συναλλαγές, κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή) τις ώρες 08.00-14.00, ωστόσο είθισται παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς να κλείνουν μια ώρα νωρίτερα δηλαδή 13.00 το μεσημέρι.