Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

16 °C

Σήμερα, 20. Οκτωβρίου 2021

Οικογενειακή τραγωδία στο Ναύπλιο - Μία γυναίκα νεκρή από διαρροή γκαζιούΜια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της στον Καραθώνα Ναυπλίου, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η κόρη της μετά από διαρροή γκαζιού μέσα στο σπίτι που έμεναν.

Η γιαγιά με την οποία είχε μείνει και η κόρη τις τελευταίες δύο ημέρες δεν απάντησε στο τηλέφωνο χθες το βράδυ των οικίων της που ζουν στην Πρόνοια Ναυπλίου. Έτσι σήμερα μετά τη δουλειά την αναζήτησαν στο πρόχειρο σπίτι όπου διέμενε τα καλοκαίρια. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και όταν έσπασαν το πλαϊνό παράθυρο, πήδηξαν μέσα και είδαν τις δυο γυναίκες επάνω στα κρεβάτια τους, σύμφωνα με το argonafplia.gr.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ που έφτασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Διαπιστώθηκε ότι η 85χρονη γιαγιά ήταν νεκρή, ενώ η κόρη περίπου 58 ετών είχε σφυγμό. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και από εκεί στο Νοσοκομείο Άργους όπου δίνει τη μάχη της για να κρατηθεί στη ζωή.

Το σπιτάκι που διέμεναν, όπως και ολόκληρο το γραφικό παλαιό κτίσμα που ανήκει στο Σύλλογο Οικοδόμων Ναυπλίου και βρίσκεται δίπλα στον Άγιο Κωνσταντίνο και εδώ και πολλές δεκαετίες έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την παραλία δεν έχει ηλεκτρικό. Η γιαγιά που έμενε εκεί συνήθως από Μάιο μέχρι Οκτώβριο εδώ και πάνω από πενήντα χρόνια χρησιμοποιούσε γκάζι στις οικιακές συσκευές.

Δύο μπουκάλες βρέθηκαν μέσα στο σπίτι και άλλες απ’ έξω. Κάποια από τις μπουκάλες μέσα στο σπίτι είχε διαρροή. Έτσι η άτυχη γιαγιά δεν ξύπνησε ποτέ, ενώ η κόρη της δεν έχει ακόμη διαφύγει τον κίνδυνο.