Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα: Νεκροί παππούς και γιαγιά. Ανακρίνεται ο εγγονός



Νεκροί βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ζευγάρι ηλικιωμένων, στο σπίτι του στην Καβάλα, επί της οδόούΗροδότου 2.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

 Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης ή ενδείξεις ληστείας και έτσι οι έρευνες φαίνεται ότι στράφηκαν στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον των θυμάτων.

Στο σημείο του εγκλήματος έχει φτάσει ιατροδικαστής ο οποίος θα κάνει την πρώτη εκτίμηση για τον χρόνο τέλεσης του εγκλήματος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί και το μαχαίρι με το οποίο φαίνεται ότι διαπράχθηκε το έγκλημα.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας βρίσκεται και ανακρίνεται ο 24χρονος εγγονός των θυμάτων, που φέρεται, σύμφωνα με τους γείτονες, να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το προηγούμενο βράδυ ο 24χρονος κινούνταν ανήσυχος στη γειτονιά, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο σε όσους μένουν στην περιοχή.

Η δολοφονία υπολογίζεται ότι έγινε το πρωί της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου ενώ από την αρχή υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες για το αν τα δύο πτώματα φέρουν μαχαιριές ή τραύματα από σφαίρες. Το δεδομένο αυτό ξεκαθάρισε λίγη ώρα αργότερα. 

Ο φερόμενος ως θύτης είναι ένας νέος 24 ετών. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι σκότωσε με μαχαίρι τον συνονόματο παππού του 85 ετών και τη γιαγιά του 80 ετών.

Ο νέος, μαζί με τους γονείς του, έμενε στον ίδιο όροφο του κτιρίου στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Στην ίδια οικοδομή μένουν και συγγενείς τους.

Κατά την ώρα του διπλού φόνου δεν ακούστηκε θόρυβος. Επιβεβαιώνεται από πολλαπλές πηγές ότι επρόκειτο για μαχαιριές και όχι για πυροβολισμούς. Ο θάνατος των δύο ηλικιωμένων έγινε αντιληπτός λίγη ώρα αργότερα από άτομα της οικογένειας που πήγαν να τους δουν.

Σύμφωνα με τους περίοικους, πρόκειται για μια πολύ  ήσυχη οικογένεια για την οποία δεν είχε υπάρξει στιγμή έντασης στο παρελθόν. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση του 24χρονου ο οποίος ήταν ανήσυχος τις τελευταίες ημέρες ενώ άτομα του στενού του περιβάλλοντος ανέφεραν ότι στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε κλινική γιατί αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.