Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας «απαντούν» στην Τζένη Ιωακειμίδου για το περιστατικό απάνθρωπης συμπεριφοράςΔύο ημέρες μετά την ανάρτηση που έκανε στο facebook η Τζένη Ιωακειμίδου, αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού "απαντούν", περιγράφοντας με εντελώς διαφορετικό τρόπο το περιστατικό.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή της η Τζένη Ιωακειμίδου, έπεσε θύμα απάνθρωπης συμπεριφοράς από αστυνομικούς την ώρα που μετέφερε το παιδί της στο νοσοκομείο.

Τόνιζε πως αντί να την διευκολύνουν να φτάσει γρήγορα στον προορισμό της, όπως άλλωστε έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν από ένστολους, αντιθέτως την καθυστέρησαν επιδεικνύοντας μάλιστα και κακή συμπεριφορά. Όλα έγιναν όπως γράφει η ηθοποιός, το πρωί της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

 

Oι αστυνομικοί περιέγραψαν στους ανωτέρους τους, αλλά και στους συναδέλφους τους τη δική τους εκδοχή. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, λίγο μετά τις έντεκα το πρωί της Δευτέρας και ενώ ήταν σε «συνεργείο» για ταχύτητα με ραντάρ, διαπίστωσαν ότι στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου ένα αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα 138 χ.α.ω, ενώ στην περιοχή όριο είναι τα 80 χ.α.ω.
Τρεις αστυνομικοί ξεκίνησαν να κόβουν σταδιακά την κυκλοφορία, προκειμένου να αποφύγουν το ατύχημα και ένας από αυτούς έκανε νόημα στην οδηγό του οχήματος να σταματήσει δεξιά.
Μάλιστα, όπως είπε στην περιγραφή του, αρχικά η οδηγός δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του και χρειάστηκε να της το πουν τρεις φορές.

Φώναζε πολύ δυνατά

Όταν τελικά σταμάτησε ο ένας από τους αστυνομικούς την πλησίασε -όπως λένε οι πηγές του bloko.gr- της έδειξε την ένδειξη του ραντάρ με τα 138 χ.α.ω. και την ενημέρωσε ότι θα βεβαιώσει την παράβαση. Εκείνη, περιγράφει ο αστυνομικός. ξεκίνησε να φωνάζει πάρα πολύ δυνατά, να ισχυρίζεται ότι το παιδί της ήταν άρρωστο και τον καλούσε να πάρει τηλέφωνο τον παιδίατρο, προκειμένου να διασταυρώσει τα λεγόμενά της.

Ο αστυνομικός επέμενε σε ανωτέρους και συναδέλφους ότι το παιδί ήταν ήρεμο στο πίσω παιδικό κάθισμα και δίπλα του μία άλλη κυρία. Επέμενε, επίσης, ότι της υποσχέθηκε πως θα κάνει γρήγορα και ότι όλη η διαδικασία κράτησε το πολύ τρία λεπτά. Επισημαίνει, μάλιστα, και τα απαξιωτικά σχόλια, που έκανε η οδηγός, προς το πρόσωπό του.

Μόλις παρέλαβε την κλήση, σύμφωνα πάντα με την περιγραφή του, παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και με το κινητό τηλέφωνο στο χέρι ανέπτυξε ταχύτητα. Τότε ένας από τους αστυνομικούς με το περιπολικό την «καταδίωξε» της είπε ότι θα βεβαιώσει και τις νέες παραβάσεις και να περάσει από το ΤΤ Ελληνικού να παραλάβει την κλήση, αφού βιάζεται.