Πέμπτη 08 Ιουνίου 2023 -

ΟΑΕΔ: Αυτές είναι οι ειδικότητες για τις 24.251 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησηςΣτο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα, παρέχονται 24.251 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, από τον ΟΑΕΔ.

Αν ενδιαφέρεστε να υποβάλλετε αίτηση πρέπει να μπείτε στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό). Στη συνέχεια θα επιλέξετε μία και μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τη λίστα και μέχρι τρεις επιβλέποντες φορείς.

Πατώντας το παρακάτω link μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες σε όλους τους δήμους της Ελλάδας καθώς και τον αριθμό των θέσεων.

Παράρτημα I (Αριθμός διατιθέμενων θέσεων ανά Επιβλέποντα Φορέα, Υπηρεσία τοποθέτησης και ειδικότητα)

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε –τουλάχιστον- μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

1. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

2. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς

3. εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

4. άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους

5. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών

6. εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ

7. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), πρώην «Ελαχίστου Εγγυημένου Εισοδήματος».

Δείτε εδώ την πρόσκληση αναλυτικά σε μορφή Pdf 

Δείτε εδω αναλυτικά τα προσόντα

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις ειδικότητες