Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 -

Ο Τσίπρας ξεκινά τη Δευτέρα τριήμερη επίσκεψη στην ΚρήτηΤριήμερη επίσκεψη στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των περιοδειών που ήδη ξεκίνησε σε περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που μεταδίδει το HANIA.news, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί την Κρήτη τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και αναμένεται να παραμείνει στη μεγαλόνησο έως και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου. Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται, με βάση τις προαναφερόμενες πληροφορίες, να μεταβεί και σε περιοχές της κρητικής ενδοχώρας.

Ενημέρωση για το πρόγραμμα της επίσκεψης δεν έχει υπάρξει ακόμη στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες ή ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας εγκαινίασε τη μεγάλη πανελλαδική καμπάνια για τη δημιουργία μιας μεγάλης προοδευτικής παράταξης, με διήμερη επίσκεψη, την περασμένη Κυριακή και τη Δευτέρα, στην Πάτρα, απ’ όπου ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας isyriza.gr.