Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 -

Ο Τσίπρας χόρεψε ποντιακά πριν αναχώρησει για διακοπές στο ΠαρίσιΣτα γραφεία του κόμματός του στην Κουμουνδούρου υποδέχτηκε τον Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχτηκε και τους μικρούς χορευτές του Συλλόγου, άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και στη συνέχεια χόρεψε ποντιακά.

«Ο Μάριος και ο Πέτρος είναι δυνατοί Πόντιοι», είπε χαρακτηριστικά στα παιδιά που βρέθηκαν στην Κουμουνδούρου, ενώ με το τέλος του χορού αστειεύτηκε λέγοντας ότι θα μάθει «ένα ένα τα βήματα» και αποτραβήχτηκε για να απολαύσει το πεντοζάλi που του παρουσίασαν τα μέλη του Συλλόγου «Ο Εύξεινος Πόντος».

«Μένετε όλοι Αθήνα» ρώτησε ο Τσίπρας και βιάστηκε να βγάλει το συμπέρασμα ότι υποστηρίζουν την ΑΕΚ αφού μένουν εδώ, για να πάρει την απάντηση ότι είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Κατόπιν ο Αλέξης Τσίπρας αναχώρησε για ολιγοήμερες διακοπές στο Παρίσι μαζί με τη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, και τα δύο παιδιά τους.

Με την ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς, ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτεται την Πόλη του Φωτός, προκειμένου να απολαύσει λίγες ημέρες χαλάρωσης μαζί με την οικογένειά του.