Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 -

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ επιστρέφει καλλιτεχνικά!Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποκαλύπτει πως σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Αθήνας.

 "Πιστεύω πως βρίσκομαι σε μια πολύ καλή περίοδο της ζωής μου. Αυτό με οδήγησε να δραστηριοποιηθώ και πάλι πιο ενεργά στα social media, κάτι που τους τελευταίους μήνες απέφευγα.
 
Εχω απομακρυνθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Προετοιμάζομαι, όμως, για την επιστροφή μου τον χειμώνα που μας έρχεται. Ετοιμάζω κάτι πολύ καλό για το επόμενο φθινόπωρο".
Ο μοναχογιός του πιο πολυσυζητημένου ζευγαριού ηθοποιών της χώρας μας έχει περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές στο παρελθόν.
 
Με σπουδές Οικονομικών στην Ελβετία, έφυγε σε πολύ νεαρή ηλικία για την Αμερική, όπου ασχολήθηκε με τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική.
 
 
Είχε μάλιστα δημιουργήσει το συγκρότημα Αχτύπητα Φιλέτα, για το οποίο μάλιστα είχε τη βοήθεια και τη συμπαράσταση του αείμνηστου Βλάση Μπονάτσου.
 
 
Στη συνέχεια δημιούργησε το δικό του στούντιο μουσικών παραγωγών, αναλαμβάνοντας διάφορα projects στον χώρο της μουσικής. Στην πορεία ασχολήθηκε με πολλά καλλιτεχνικά projects, κάτι που είναι αποφασισμένος να συνεχίσει και στο άμεσο μέλλον, ετοιμάζοντας τη δυναμική επιστροφή του.