Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

Ωραιόκαστρο: Νέες φωτογραφίες από το σπίτι – φυλακή όπου κρατούσε όμηρους τους συγγενείς του ο 58χρονος [φωτο]Ο ξάδελφος δεσμοφύλακας εργάζεται στον δήμο Ωραιοκάστρου και κανείς όλους αυτούς τους μήνες δεν είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Κάθε μέρα πριν φύγει από τη δουλειά έδενε τα δύο αδέλφια με χειροπέδες.

Μέχρι που το βράδυ της Παρασκευής ο 47χρονος όμηρος κατάφερε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία και να καταγγείλει την ανατριχιαστική αλήθεια.

Η αστυνομία έσπευσε αμέσως στο σπίτι και απελευθέρωσε τα δύο αδέλφια.

Δείτε νέες φωτογραφίες από το σπίτι φυλακή στο Ωραιόκαστρο:


Τα οικονομικά προβλήματα και οι γυναίκες συνεργοί

Ο δράστης που έχει ομολογήσει την πράξη του και έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί προσπάθησε να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας ότι «αναγκάστηκε» να το κάνει αφού αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έπρεπε να πληρώσει τις σπουδές της κόρης του, που βοήθησε στην απαγωγή.

Εκτός απο τον δράστη και την κόρη του στην συμμορία συμμετείχε και νεαρή κοπέλα απο την Ρωσία η οποία,όπως αναφέρει ο δράστης στην κατάθεσή του,της έδωσε το μερίδιό της και επέστρεψε στην χώρα της.

Σε βάρος των τριών δραστών (του 58χρονου, της κόρης του και της συνεργού τους) σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή, ληστεία, εκβίαση, απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή αλλά και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Τι λένε οι γείτονες

Οι γείτονες μιλούν για έναν άνθρωπο υπεράνω πάσης υποψίας ήσυχο, ήρεμο, χαμηλών τόνων.

 

Άλλοι πάλι μίλησαν για έναν άνθρωπο περίεργο, με μια ιδιαίτερη αδυναμία σε τυχερά παιχνίδια, έναν άνθρωπο εσωστρεφή.

Επέστρεψαν στις Σέρρες τα δύο αδέλφια

Σε κάθε περίπτωση τα δύο αδέλφια είναι πλέον σώα και επέστρεψαν μετά την πολύμηνη ομηρία τους στο σπίτι τους στις Σέρρες. Η 48χρονη γυναίκα μάλιστα δήλωσε χθες στην κάμερα ότι είναι καλά και ότι αυτή η ιστορία θα έχει και συνέχεια.