Σάββατο 11 Μαΐου 2024 -

Νέα επιδείνωση με περισσότερο χιόνι αναμένεται στην περιοχή της Λάρισας



Η χιονόπτωση συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς στη Λάρισα, ενώ από χθες το βράδυ γίνεται ρίψη αλατιού σε όλο το οδικό δίκτυο. Ο δήμος έδωσε εντολή να επιχειρήσουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα και μέσα στην πόλη, σήμερα, καθώς υπάρχει πολύ χιόνι στους δρόμους. Επίσης, 11 μηχανήματα της Περιφέρειας επιχειρούν σε όλον τον νομό, καθώς σε ορισμένα σημεία η κίνηση διεξάγεται με αρκετή δυσκολία.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του περιφερειακού μετεωρολογικού σταθμού του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, το φαινόμενο του χιονιά αναμένεται να επιδεινωθεί τις επόμενες ώρες, ενώ και αύριο, Τετάρτη, το χιόνι που θα πέσει στον νομό θα είναι έντονο.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας, κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι στο επαρχιακό δίκτυο Ελάφου-Σκλήθρου Αγιάς Λάρισας Καλλιπεύκης, στα όρια με τον νομό Πιερίας, του δήμου Τεμπών, ενώ οι δρόμοι όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι εξής: Αγιάς-Λάρισας, Αγιάς-Αγιόκαμπου, Αγιάς-Μελιβοίας, Αγιάς-Μεγαλοβρύσου, Δήμητρας-Ανατολής, Καλαμακίου-Ελάφου, Καλλιθέας-Καρυάς, Αγιονερίου-Βερδικούσας, Συκουρίου-Σπηλιάς, Τεμπών-Αμπελακίων, Γόννων-Καλλιπεύκης, Κόκκινου Νερού-Στομίου-Ομολίου-ΠΑΘΕ, Πυργετού-Κρανιάς-Ραψάνης, Περιοχή Καρυτάσα δήμου Αγιάς, Τυρνάβου-Μελούνας, Τυρνάβου-Βλαχογιάννη-Μικρού Ελευθεροχωρίου, Τυρνάβου-Ροδιάς-Συκαμινέας.