Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 -

Μυστήριο με φλεγόμενο αυτοκίνητο σε παραλία της ΜεσσηνίαςΤο ενδεχόμενο να είναι κλεμμένο και να χρησιμοποιήθηκε σε παράνομες ενέργειες εξετάζουν οι άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας για ένα αυτοκίνητο το οποίο  εντοπίστηκε τυλιγμένο στις φλόγες σε περιοχή της Μεσσηνίας, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο κάτοχός του δεν βρίσκεται στη ζωή!

Ένας φύλακας που εκτελούσε νυχτερινή βάρδια στις εγκαταστάσει του “Costa Navarino” στον Δήμο Πύλου – Νεστορος, είδε από μακριά τα ξημερώματα της Πέμπτης το μπλε αυτοκίνητο μάρκας Peugeot 306 να φλέγεται στην ακροθαλασσιά στο λιμανάκι του Ρωμανού και ειδοποίησε την Πυροσβεστική που έφτασε αμέσως και έσβησε την φωτιά.

 

Επί τόπου έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το όχημα δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Όμως, από τον έλεγχο στον αριθμό πλαισίου εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του ιδιοκτήτη, όμως έχει δηλωθεί ο θάνατός του! Συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας προσπάθησε να συλλέξει όσα ίχνη δεν είχαν καταστραφεί από την φωτιά και το νερό και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.