Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μπουτάρης: Έκπληξη το αποτέλεσμα του Ζέρβα στις εκλογές



Έκπληξη σε σχέση με τις προβλέψεις που υπήρχαν χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης την είσοδο του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σε ερώτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής στον δήμο Θεσσαλονίκης τόνισε: «Στις εκλογές πάντοτε έχουμε εκπλήξεις».

Ερωτηθείς αν η εκλογή του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον δεύτερο γύρο ήταν μια έκπληξη και για τον ίδιο, απάντησε: «Ήταν έκπληξη σε σχέση με τις προβλέψεις που υπήρχαν. Πραγματικά ήταν πολύ απότομη η άνοδος του Κωσταντίνου. Από κει και πέρα η επόμενη Κυριακή θα δείξει».

Σε ερώτηση για το αν οι Θεσσαλονικείς επιμένουν αυτοδιοικητικά καθώς και ο Μπουτάρης είχε κατέβει ανεξάρτητος, είπε ότι δεν μπορεί να ξέρει πώς ψήφισαν οι Θεσσαλονικείς. «Λένε ότι είναι αυτοδιοικητικοί πάρα πολλοί. Τώρα ποιος είναι και ποιος δεν είναι μόνο αυτός ξέρει», σχολίασε.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και καιρό οι σχέσεις των δύο ανδρών, που στην πρώτη θητεία Μπουτάρη ήταν στενοί συνεργάτες, δεν είναι καλές όπως φάνηκε και στις συχνές κόντρες που είχαν στα δημοτικά συμβούλια.