Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

«Μπάρμπαρα»: Διακοπή δρομολογίων στο μετρό προς και από το Αεροδρόμιο



Συνεχίζονται τα προβλήματα από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» στην Αττική. Πέρα από τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, εντοπίζονται θέματα και στους συρμούς του μετρό για αυτό και έχουν διακοπεί τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το αεροδρόμιο έχουν διακοπεί, και οι επιβάτες μετεπιβιβάζονται στον προαστιακό που βρίσκεται στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ:

«Η ΣΤΑ.ΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό στο τμήμα προς και από το Αεροδρόμιο, μετά από σχετική ενημέρωση από τον ΟΣΕ. Οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο, μετεπιβιβάζονται στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» στον Προαστιακό σιδηρόδρομο».

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων και ως ύφεσης αυτών, από την 03:30 το πρωί της Δευτέρα 6/2 δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων οχημάτων ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων ως ακολούθως:

Από την261,280 χ/θ έως την 56,728 χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας,
από Χαλκίδα προς Π.Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από τη 2η χ/θ της περιφερειακής οδού από Χαλκίδα προς Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας / Αυτοκινητόδρομος Α-11 (Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας),
από Δ.Ε. Αυλίδος προς Π.Α.Θ.Ε., μέσω της Εθνικής Οδού Σχηματαρίου –Χαλκίδας / Αυτοκινητόδρομος Α-11,
από Χαλκίδα προς Π.Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από την 1η χ/θ της Π.Ε.Ο. Χαλκίδας – Θηβών (διασταύρωση Δροσιάς),
από Δ.Ε. Αυλίδος προς Π.Α.Θ.Ε., μέσω της Π.Ε.Ο. Χαλκίδας – Θηβών και
στη Νέα Εθνική Οδό Σχηματαρίου-Χαλκίδας από 0,000χ/θ έως 11,000χ/θ.