Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Το μήνυμα Χαρδαλιά για τα Χριστούγεννα



Με ένα συγκινητικό βίντεο, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς εύχεται στους πολίτες για τα Χριστούγεννα.

Μιλώντας γι΄ αυτές τις εντελώς διαφορετικές γιορτές, λόγω πανδημίας κορωνοϊού, ο Νίκος Χαρδαλιάς κάνει λόγο για σταυροδρόμι ανάμεσα σε δύο χρονιές, το 2020 και το 2021, που «για πάντα θα μας δείχνουν τις δύο πλευρές της ανθρώπινης ύπαρξης: Πόσο ευάλωτοι, πόσο εύθραυστοι και πόσο απροετοίμαστοι μπορούμε να είμαστε απέναντι σε μια πρωτόγνωρη δυσκολία. Αλλά και πόσο δυνατοί, ικανοί και αποφασιστικοί μπορούμε να γίνουμε στην πορεία».

Οπως τονίζει ο κ. Χαρδαλιάς, αυτήν τη χρονιά στην Πολιτική Προστασία ένιωσαν περισσότερο από κάθε άλλη φορά ότι «η προστασία της ανθρώπινης ζωής έχει σταματήσει καιρό να είναι "απλώς μια δουλειά" για εμάς».

«Δεν υπάρχει σπουδαιότερο δώρο από την ανθρώπινη ζωή. Κάθε ζωή. Γι' αυτό ας περάσουμε αυτές τις γιορτές με περιορισμούς, αλλά με αυτούς που αγαπάμε», υπογραμμίζει ακόμη ο κ. Χαρδαλιάς, σημειώνοντας ότι «έτσι θα αφήσουμε πίσω μας μια χρονιά που έμοιαζε με βαρύ χειμώνα, για να ανοίξουμε ένα καινούργιο δρόμο με ασφάλεια, αισιοδοξία και πάνω απ' όλα με υγεία για όλους μας».

Δείτε το βίντεο του Νίκου Χαρδαλιά