Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

Μια διάρρηξη για "κλάματα"- Τραυματίστηκε και συνελήφθη στα Ιωάννινα



Στο σκαρφάλωμα τα πήγε μια χαρά, αλλά στην καταρρίχηση τα… μούσκεψε ο Αλβανός μη νόμιμος μετανάστης που τρύπωσε σε ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου στα Ιωάννινα, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος με τον 60χρονο ιδιοκτήτη και τον απείλησε με κατσαβίδι!

Ο δράστης προσπάθησε να κατεβεί στο δρόμο από το μπαλκόνι, όπως είχε ανεβεί για να τρυπώσει στο υπνοδωμάτιο από την μισάνοιχτη μπαλκονόπορτα. Όμως, έχασε την ισορροπία του και τραυματίστηκε στο χέρι, κάτι που είδε ο 60χρονος και ενημέρωσε τους αστυνομικούς οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις στην γύρω περιοχή. Μέσα σε λίγα λεπτά, ο 30χρονος Αλβανός εντοπίστηκε, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ μετά προσήχθη στην Ασφάλεια.

Όπως διαπιστώθηκε, βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα και  σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Πάνω του κατασχέθηκαν 505 ευρώ ως προερχόμενα από κλοπές και ερευνάται αν έχει διαρρήξει και άλλα σπίτια. Στο μεταξύ, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας και απόπειρα κλοπής.