Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

Μεσολόγγι: Σε απόγνωση η οικογένεια του 31χρονου – Ψάχνουν μόνοι τους στους βάλτους



Συνεχίζεται το μαρτύριο που βιώνει η οικογένεια του αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται για 15η ημέρα και δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του.

Οι έρευνες των τελευταίων ημερών αποδείχθηκαν άκαρπες και πλέον η οικογένεια του 31χρονου κινητοποιήθηκε και «χτενίζει» μόνη της τον κάμπο του Ευρηνοχωρίου, μια απέραναντη βαλτώδη περιοχή.

Την ίδια ώρα ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται πλέον για ανθρωποκτονία με δόλο, παραμένει ψυχρός και όχι μόνο δεν ομολογεί αλλά προσπαθεί να διαψεύσει τα τρανταχτά στοιχεία των Αρχών

Όπως είναι φυσικό, ωστόσο, όσο περνάει ο χρόνος τόσο μειώνονται οι ελπίδες για να βρεθεί ο αγνοούμενος ζωντανός με τις Αρχές να δίνουν μάχη για να βρουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του θρίλερ.

Εδώ και 14 μέρες ο κρεοπώλης εξακολουθεί να αρνείται ότι βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση του 31χρονου από το Μεσολόγγι.

Ακόμα κι όταν η οικογένεια του 31χρονου του ζητούσε να ομολογήσει και του ασκήθηκε η δίωξη της ανθρωποκτονίας, ο κρεοπώλης δεν λύγισε κι ατάραχος κοίταξε στα μάτια τους αστυνομικούς και τους δικαστικούς λειτουργούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλη τη νύχτα οι αστυνομικοί του ζητούσαν να ομολογήσει και να πει την αλήθεια. «Πού έκρυψες τον Μπάμπη;» ήταν η ερώτηση των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ που ειπώθηκε αρκετές φορές, χωρίς ωστόσο να πάρουν κάποια απάντηση στις 17 ώρες που τον είχαν απέναντι τους. Ο φερόμενος ως δράστης δεν ομολόγησε τίποτα και επανέλαβε όσα είπε και στην πρώτη του κατάθεση.

Οι αστυνομικοί του ανέφεραν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει από τις κάμερες ασφαλείας και στις όποιες αποδεικνυόταν ότι είχε ακολουθήσει σε αρκετές περιπτώσεις διαφορετικές διαδρομές από αυτές που είχε αναφέρει στους αστυνομικούς στην πρώτη κατάθεσή του. Αρνήθηκε μεταξύ άλλων και τις ερωτήσεις που είχε κάνει σε άτομα, με τα οποία βρέθηκε μαζί τους στα κρατητήρια του Μεσολογγίου και ενδιαφέρθηκε να μάθει από αυτούς πώς είναι η ζωή στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Οι έρευνες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ όμως γρήγορα ήρθαν να καταρρίψουν τους ισχυρισμούς του 50χρονου. Οι αντιφάσεις του κρεοπώλη, το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και οι καταθέσεις μαρτύρων ήταν το τρίπτυχο που συμπλήρωσε το παζλ με τα ενοποιητικά στοιχεία. Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία από την οποία προήλθε το ένταλμα της σύλληψης του κρεοπώλη, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.