Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ληστής ξυλοκόπησε γυναίκα για να της πάρει την τσάντα που είχε δέκα ευρώ



Κουκουλοφόρος ληστής επιτέθηκε σε 62χρονη γυναίκα στην περιοχή του Μέτς και τη γρονθοκόπησε άγρια στο στέρνο και το κεφάλι για να της αρπάξει την τσάντα που περιείχε μόλις 10 ευρώ.

Η επίθεση που δείχνει ότι πλέον η εγκληματικότητα που μαστίζει τη χώρα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο με τους κουκουλοφόρους ληστές του δρόμου να επιτίθενται σε γυναίκες ακόμη και μαθητές για να τους αρπάξουν μικροποσά
σημειώθηκε στις 19:30 το απόγευμα της Δευτέρας.

Η γυναίκα βάδιζε αμέριμνη επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Μέτς όταν ένας κουκουλοφόρος όρμησε πάνω της και άρχισε να τη χτυπά με μανία στο στέρνο. Παράλληλα της τραβούσε την τσάντα την οποία η γυναίκα κρατούσε σφιχτά.

Η 62χρονη, πέφτει στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι την ίδια ώρα που ο κουκουλοφόρος συνέχισε να της ρίχνει μπουνιές στο στέρνο μέχρι που κατάφερε να της πάρει την τσάντα. Η γυναίκα κατέθεσε στην Αστυνομία πως όλα έγιναν ξαφνικά, ο δράστης που φορούσε αθλητική κουκούλα την χτυπούσε αλύπητα ενώ η τσάντα της περιείχε 10 ευρώ, προσωπικά αντικείμενα και το κινητό της τηλέφωνο.