Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι γιαγιάς στα Καμίνια,τη φίμωσαν και λίγο αργότερα πέθανε



Τραγική εξέλιξη είχε ληστεία το βράδυ της Τρίτης (20.11.2018) στα Καμίνια.

Όπως έγινε σήμερα (21.11.2018) γνωστό, δύο άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι μίας 86χρονης στην οδό Θεσσαλονίκης και αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν, αφαίρεσαν χρήματα και διάφορα πολύτιμα αντικείμενα.

Μετά την πράξη τους οι αδίστακτοι κακοποιοί αποχώρησαν, αφήνοντας την ηλικιωμένη γυναίκα σε κατάσταση έντονου σοκ, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα είχε για την υγεία αλλά και τη ζωή της.

Ωστόσο, η γιαγιά κατόρθωσε να χαλαρώσει τα δεσμά και να ειδοποιήσει την κόρη της.

Εκείνη, κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο που την παρέλαβε.

Η 86χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου, δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Τα αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας θα εξακριβωθούν από την νεκροψία – νεκροτομή.

Παράλληλα, η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, που πλέον θα τεθούν αντιμέτωποι και με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Ερευνούν το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στα Καμίνια στο οποίο διέμενε η άτυχη 86χρονη που τα ξημερώματα της Τετάρτης εισέβαλαν ληστές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τα ξημερώματα άγρια επίθεση από δύο άντρες οι οποίοι αφού την ξυλοκόπησαν στη συνέχεια την έδεσαν και τη φίμωσαν προκειμένου να αρπάξουν ότι μπορέσουν από το διαμέρισμά της.

Όπως όλα δείχνουν η 86χρονη κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε την κόρη της που σύμφωνα με γείτονες μένει πολύ κοντά στο διαμέρισμα της οδού Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα γυναίκα που διαμένει σε διπλανή πολυκατοικία αναφέρει πως το πρωί είδε περιπολικά της αστυνομίας στο σημείο και το ΕΚΑΒ. Όπως αναφέρει η ίδια γειτόνισα η 86χρονη Γ.Ζ. φαίνονταν να είναι χτυπημένη στο πρόσωπο.

 

Όπως είπε στην Αστυνομία η κόρη της, η μητέρα της σε έντονη κατάσταση σοκ και τρόμου ζήτησε από τους ληστές να την αφήσουν όμως παρά τις εκκλήσεις εκείνοι δεν τη λυπήθηκαν και την παράτησαν δεμένη και φιμωμένη προκειμένου να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία. Προφανώς ήθελαν να κερδίσουν χρόνο για να εξαφανιστούν.

Όμως το θύμα, κατάφερε λίγες ώρες αργότερα να λυθεί και στις 7 το πρωί με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει να ενημερώσει την κόρη της. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και η ηλικιωμένη μετεφέρθη στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.