Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Λάρισα: Έπιασαν τον ληστή που χτύπησε με τούβλο 44χρονο



Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης του τραυματισμού με… τούβλο ενός 44χρονου, για τον οποίο είχε συνεννοηθεί με μια 41χρονη συνεργό του να τον παρασύρει σε μια πυλωτή πολυκατοικίας στην πόλη της Λάρισας, με την υπόσχεση «καυτών» ερωτικών στιγμών.
 
Ο 38χρονος, που είχε επιτεθεί πισώπλατα στο θύμα με καλυμμένα χαρακτηριστικά, του είχε ανοίξει το κεφάλι χτυπώντας τον με το τούβλο και είχε αρπάξει από τις τσέπες του 3.100 ευρώ και το κλειδί του οχήματός του, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας βάσει εντάλματος για ληστεία κατά συναυτουργία που είχε εκδώσει ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Λάρισας.
 
Ο δράστης είχε προσχεδιάσει τη ληστεία μαζί με την 41χρονη, ακόμη έναν 41χρονο ο οποίος αναζητείται και δυο νεαρούς ηλικίας 25 και 24 χρόνων που συνόδευαν τη γυναίκα «αράχνη» σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης, όπου είχε γνωρίσει τον 44χρονο. Αφού πέρασαν από πολλά νυχτερινά κέντρα, το ζευγάρι κατέληξε στην πυλωτή για ένα βιαστικό on night stand, που κατέληξε στη ληστεία. Οι δυο νεαροί έχουν συλληφθεί, ενώ ο 41χρονος και η «πέτρα του σκανδάλου» παραμένουν ασύλληπτοι.