Κυριακή 11 Απριλίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

8 °C

Σήμερα, 11. Απριλίου 2021

Λαμπεροί προσκεκλημένοι στα εγκαίνια του νεόδμητου πεντάστερου ξενοδοχείου “Mystras Grand Palace Resort & Spa”ΜΥΣΤΡΑΣ. Παρουσία της Αυτού Εξοχότης του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και της Αυτού Εξοχότης του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη και χοροστατώντας του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ.κ. Δημήτριου και των Μητροπολιτών Μονεμβασίας & Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιου και Μάνης κ.κ. Χρυσόστομου, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου 5 αστέρων Mystras Grand Palace Resort & Spa του κ. Δημητρίου & της κ. Γεωργίας Καλοειδή στο Μυστρά, τη Δευτέρα 28 Μαϊου 2018.

Τα εγκαίνια του ξενοδοχείου, όπως επεσήμανε το σχετικό ανακοινωθέν, τίμησαν με την παρουσία τους επίσημοι από την πολιτειακή και στρατιωτική εξουσία, από τον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και πλήθος κόσμου που ήρθε από κάθε γωνία της Λακωνίας και όχι μόνο.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν: Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου κ. Δημήτριος Συλλούρης, ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτριος Χριστόφιας, η Πρέσβης της Κύπρου στην Ισπανία κα Κούλα Σοφιανού, η Πρέσβης Καλής Θέλησης της UNESCO κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, οι Βουλευτές κύριοι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Αθανάσιος Δαβάκης, Σταύρος Αραχωβίτης και Λεωνίδας Γρηγοράκος.