Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

13 °C

Σήμερα, 19. Οκτωβρίου 2021

Λαμία: Τροχαίο με ποδηλάτη που κάνει τη διαδρομή Αθήνα – ΑμστερνταμΞεκίνησε από την Αθήνα με τα ποδήλατα για να φθάσει στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ, μια παρέα από 28 άτομα ηλικίας 30 έως και 70 ετών...
Από τη χαρούμενη παρέα, ένας εξ αυτών είχε ένα ατύχημα γύρω στη μία το μεσημέρι της Τετάρτης, στην είσοδο της Λαμίας από την παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και συγκεκριμένα στο ύψος του ΤΕΙ.

Πρόκειται για Ολλανδό ηλικίας 61 ετών, που φαίνεται ότι έχασε την ισορροπία του όταν αιφνιδιάστηκε από ένα ταξί που βρέθηκε στην έξοδο της νησίδας παρακείμενου καταστήματος, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα. Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε κάποια σύγκρουση, ωστόσο ο αναβάτης τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Σύμφωνα με την παρέα του, απόψε θα διανυκτέρευαν έτσι κι αλλιώς στη Φθιωτική πρωτεύουσα, έχοντας σκοπό να περιηγηθούν στην πόλη πριν συνεχίσουν για τον προορισμό τους. Περιέργως μίλησαν με ιδιαίτερα καλά λόγια για τους Έλληνες οδηγούς και πως τους έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στη διαδρομή Αθήνα – Θήβα – Δελφοί.

Το συγκεκριμένο συμβάν το θεώρησαν κακή στιγμή και ελπίζουν ότι σύντομα θα μπορέσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους για το Άμστερνταμ.

Λαμία: Τροχαίο με ποδηλάτη που κάνει τη διαδρομή Αθήνα – Αμστερνταμ!